Me löv this painting!

Tavla jag målat till vardagsrummet, hänger ovanför soffan. Använt mig av akrylfärg för att jag inte har tålamodet som krävs för oljefärg. Tyckte tom att det tog alldeles för lång tid att få denna tavla klar. Behövde vänta 3 kvällar på bara torkning av olika moment. Akrylfärgen är Studio Acylics och den är verkligen skön att arbeta med. Har använt mig att relief för att få lite strukur på bla de guldfärgade cirklarna, har lagt på det mesta av färgen med mitt gamla csn kort och blommorna är dit spritsade med en fryspåse. Tycker det är roligt att måla något som inte ger ett så allvarligt intryck. Storlek: 80x80 plus 30x80

 

 

Titta, så fint det blänker ;)

Lite silvermosaik fick jag också in!


Änglafest på dagis

Ungarna hade änglafest på dagis och jösses så söta det var! Fast mamma är ju inte helt opartisk :) Jona var inte helt enkel att fota men det är han aldrig. Här kommer i alla fall några foton!




Slösurfar på jobbet



Har fotat lite familjegrejer och annat men av någon anledning inte fått upp det hit till bloggen. Antar att jag inte fått bloggandet in i mitt system än. Tycker det är så krångligt att behöva fota, editera och lägga upp. Konstigt egentligen.

Nu är jag i alla fall på jobbet och har percis matta gubbsen samt bakat en kläddkäjk så nu har jag lite tid över till att slösurfa efter inspiration till kommande tavlor. Har funderingar på att hitta någon najs stil, tillverka lite och sälja såhär innan julen så att folk får lite presenter och jag får lite extra cash till nytt material.

Aja... det var lite något i alla fall :) Hejdå!

Inte helt färdig

En stor tavla som jag har visoner för. Allt har inte helt landat ännu så än så länge hänger den där den ska hänga och ser halvfärdig ut. Mannen tycker dock att den är klar som den är.
Tavlan är 80x80 + 80x30, målad med mitt gamla csn kort och akrylfärg.

Dåligt foto men den får duga just nu :)


 


Familjetavla

I brist på ny konst kan jag lägga in en bild på den första tavlan jag gjorde nu när jag tog upp mitt målande igen. Behövde fixa en present till vänner som hade förlovningsfest och eftersom jag inte hittade något som jag tyckte var personligt nog tog jag upp mitt målande och gjorde denna tavla.




Man kan inte alltid ha ordning

Just nu finns ingen som helst lust till att måla, pyssla eller annat. Mest beror det nog på hur det ser ut på min arbetsyta. Fattar inte varför det ska vara så svårt att lägga tillbaka allt där det ska vara när man pysslat klart. Istället ser det ut såhär i min sekretär... där allt ska förvaras i lådorna under (!!!!) Men men, man kan inte alltid ha ordning. Allt har sin tid och nu är det tid för oreda bland pysselsakerna.




Tack min syster!

Vilken jätte fin sida, du är verkligen duktig!
Nu är det bara att börja fota, skriva och vara kreativ!

Puss på dig och tack för att du finns ;)

Till min syster

Nu är jag äntligen klar med din bloggdesign. Jag hoppas du gillar den och om du inte gillar den så får du säga till så fixar jag om den. Nu hoppas jag att du ska börja blogga igen, ofta OCH med en massa fina bilder! Puss&Kram ♥

RSS 2.0